Meniu
Cos de cumparaturi

Parasolare

Gama de parasolare auto sunt dispozitive menite să ofere protecție împotriva luminii solare sau a radiațiilor solare. 

Brand: MNC Model: 55804A
Accesoriu practic atat vara, cat si iarna. Protejeaza parbrizul de depunerea de gheata si zapada. Datorita dimensiunii prelungite lateral, se fixeaza usor in usi. Rama rigida ofera stabilitate suficienta cand se indeparteaza stratul de zapada. Este utila si pe arsita verii, putand fi fixat cu ventuz..
20,69lei
Fără TVA:17,39lei
Brand: Carguard Model: PAR001
Protejeaza-ti bordul si volanul masinii de razele UV si de caldura verii. Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece acestia nu trebuie adusi intr-o masina foarte incalzita.Scapa de caldura excesiva in zilele lungi de vara. Acest parasolar impiedica incalzirea exc..
78,36lei
Fără TVA:65,85lei
Brand: MNC Model: 55796A
Pasrasolar retractabil:Usor de instalat.Cu ventuze puternice.Rezistent la razele ultraviolete.Cu strat reflectorizant. Protejeaza-ti bordul si volanul masinii de razele UV si de caldura verii. Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece acestia nu trebuie plasati i..
87,07lei
Fără TVA:73,17lei
Brand: MNC Model: 55804
Accesoriu practic al masinii pt. orice anotimp. Datorita proprietatii reflectorizante, protejeaza habitaclul de infierbantare. Totodata protejeaza parbrizul de depunerea de gheata si zapada. Datorita executiei prelungite, va protejeaza si geamurile laterale de razele solare.Dimensiuni:  200 x 70 cmM..
24,24lei
Fără TVA:20,37lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)