Meniu
Cos de cumparaturi

Aparate de ingrijire locuinta

Aparatele de Îngrijire a Locuinței aduc soluții inteligente pentru a menține curățenia și confortul în casă. Descoperiți diverse dispozitive care vă ajută să vă păstrați locuința curată și sănătoasă. Ingrijirea locuinței devine simplă și eficientă.

Brand: Bewello Model: BW3000
Te-ai confruntat vreodata cu faptul ca prosopul si hainele nu s-au uscat inca, dar ai fi avut nevoie de ele acum!?Cu acest uscator de haine, poti ajuta la uscarea rapida a tuturor textilelor. Aparatul ajuta la evaporarea rapida a umezelii, reducand astfel probabilitatea formarii mucegaiului.Usor de ..
515,08lei
Fără TVA:432,84lei
Brand: Bewello Model: BW3001
Ti s-a intamplat si tie ca prosopul sa nu fie inca uscat atunci cand ai nevoie de el? Cu acest uscator de prosoape poti asigura uscarea rapida a prosoapelor.    Usor de instalat si de fixat    Asigura uscarea rapida a prosoapelor    5 bare de uscare, pentru intreaga familie    Consum redus de energi..
269,59lei
Fără TVA:226,55lei
Brand: Bewello Model: BW2003
Curatitor de mana cu aburi, compact, manual.Poate fi folosit in multiple zone ale gospodariei, ideal pentru indepartarea murdariei incapatanate, a petelor de grasime si al calcarului.Poti efectua o curatire temeinica si in spatii inguste, dificile de curatit cu metode traditionale - folosind numai p..
146,69lei
Fără TVA:123,27lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)