Meniu
Cos de cumparaturi

Aparate de filtrare aer

Aparatele de Filtrare Aer oferă soluții eficiente pentru a asigura un aer curat și proaspăt în locuința dvs. Descoperiți filtre de aer de înaltă performanță, purificatoare și alte aparate inovatoare care vă ajută să creați un mediu sănătos și plăcut în casa dvs.

Brand: Bewello Model: BW2049A
Pentru un aer sanatos, proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in cel din urma, care colecteaza umiditatea din aerul camerei cu ajutorul tabletei din ambalaj in locuri umede, umede.Compatibil cu p..
23,69lei
Fără TVA:19,91lei
Brand: Bison Model: B05781
Granulele sicactive leaga umiditatea aerului si previn condensul, mucegaiul, petele de mucegai, coroziunea si mirosurile de mucegai.Material:Clorura de calciuValoare PH:~10 phEficienta:Intr-o incapere de ~30 m3timp de 3 luniGreutate/m²:450 g / 35-45 m3-ig..
24,88lei
Fără TVA:20,91lei
Brand: Bison Model: B13348
Puternicele tablete de reincarcare in forma de potcoava folosesc cea mai avansata tehnologie in domeniul dezumidificarii. Datorita cristalelor active ale tabletei, efectul poate fi simtit in 24 de ore. Dezumidificatorul creeaza un mediu igienic si protejeaza impotriva excesului de umiditate. Ofera u..
48,32lei
Fără TVA:40,61lei
Brand: Henkel Model: H2629953
Tableta Ceresit AERO 360 ° - tableta unica cu actiune dubla este asociata cu un parfum usor de camp de flori salbatice. Combate umiditatea excesiva si mirosurile neplacute in timp ce parfumul ajuta la crearea unei atmosfere calme si parfumate.O tableta este suficienta pentru 3 luni intr-o camera de ..
119,52lei
Fără TVA:100,44lei
Brand: Bewello Model: BW2032A
Adu un miros placut si aer proaspat in casa si biroul tau! Acest umidificator cu LED RGB poate fi operat de pe orice port USB standard, astfel incat poate functiona chiar si de la un computer.Partea superioara a dispozitivului este realizata din material transparent, astfel incat lumina LED filtrata..
122,06lei
Fără TVA:102,57lei
Brand: Bewello Model: BW2032B
Adu o aroma placuta si un aer proaspat in casa ori biroul tau! Acest umidificator cu LED RGB poate fi operat de pe orice port USB standard, astfel incat poate functiona chiar si de la un computer.Partea superioara a dispozitivului este realizata din material transparent, astfel incat lumina LED filt..
122,06lei
Fără TVA:102,57lei
Brand: Family Model: 57408A
Pentru un aer sanatos si proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in ceea ce priveste aceasta din urma, care colecteaza umezeala din aerul din camera cu ajutorul pernei din pachet in locurile umede..
8,69lei
Fără TVA:7,31lei
Brand: Family Model: 57408D
 Pentru un aer sanatos si proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in ceea ce priveste aceasta din urma, care colecteaza umezeala din aerul din camera cu ajutorul pernei din pachet in locurile umed..
8,69lei
Fără TVA:7,31lei
Brand: Family Model: 57408C
Pentru un aer sanatos, proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in cel din urma, care colecteaza umiditatea din aerul camerei cu ajutorul tabletei din ambalaj in locurile umede. Datorita cuierului ..
8,69lei
Fără TVA:7,31lei
Brand: Family Model: 57408B
 Pentru un aer sanatos si proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in ceea ce priveste aceasta din urma, care colecteaza umezeala din aerul din camera cu ajutorul pernei din pachet in locurile umed..
8,69lei
Fără TVA:7,31lei
Brand: Bewello Model: BW2049
Pentru un aer sanatos, proaspat in apartamentul nostru si pentru a evita mucegaiul, trebuie sa reglam temperatura si umiditatea. Acest produs ofera un ajutor excelent in cel din urma, care colecteaza umiditatea din aerul camerei cu ajutorul tabletei din ambalaj in locuri umede, umede.Usor de folosit..
45,23lei
Fără TVA:38,01lei
Brand: Family Model: 57406A
 Trebuie sa reglam temperatura si umiditatea din casele noastre pentru a asigura un aer sanatos si proaspat si pentru a preveni aparitia mucegaiului. Acest produs este un ajutor excelent in acest din urma caz, deoarece colecteaza umezeala din aerul din incapere in locurile umede si umede, folosind p..
26,69lei
Fără TVA:22,43lei
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)