Meniu
Cos de cumparaturi

Luminite de Craciun

Transformă-ți casa într-un spectacol luminos de Crăciun cu luminițele de sărbătoare. Creează o atmosferă magică și festivă în jurul bradului sau pe exteriorul casei tale.

Model: 58900C
Decoreaza-ti casa cu lumini LED cu lumini multicolore! Cu o lungime a cablului de 5 metri, poate fi ideal pentru decorarea  pomilor de Craciun, caselor si diferitelor amplasamente. Conectorul de la capatul cablului il face usor de extins, astfel incat chiar si un sir mai lung de lumini poate fi cont..
85,59lei
Fără TVA:71,93lei
Model: 58900B
Decoreaza-ti casa cu lumini LED cu lumina alba, ca de gheata! Cu o lungime a cablului de 5 metri, poate fi ideal pentru decorarea  pomilor de Craciun, caselor si diferitelor amplasamente. Conectorul de la capatul cablului il face usor de extins, astfel incat chiar si un sir mai lung de lumini poate ..
85,59lei
Fără TVA:71,93lei
Brand: GLOBIZ Model: 58041B
Creati atmosfera de Craciun in apartament cu aceasta lumina LED de ambianta. Cablul extra-subtire si flexibil permite o amplasare aproape invizibila a alimentarii. Se poate amplasa in orice punct al locuintei, deoarece nu necesita alimentare de la retea, oferind functionare autonoma timp indelungat...
13,76lei
Fără TVA:11,57lei
Brand: GLOBIZ Model: 58041C
Creati atmosfera de Craciun in apartament cu aceasta lumina LED de ambianta. Cablul extra-subtire si flexibil permite o amplasare aproape invizibila a alimentarii. Se poate amplasa in orice punct al locuintei, deoarece nu necesita alimentare de la retea, oferind functionare autonoma timp indelungat...
13,76lei
Fără TVA:11,57lei
Brand: GLOBIZ Model: 58041A
Creati atmosfera de Craciun in apartament cu aceasta lumina LED de ambianta. Cablul extra-subtire si flexibil permite o amplasare aproape invizibila a alimentarii   Se poate amplasa in orice punct al locuintei, deoarece nu necesita alimentare de la retea, oferind functionare autonoma timp indelungat..
13,76lei
Fără TVA:11,57lei
Brand: Familly Christmas Model: 58912
Un snur de lumina vesel cu Mos Craciun care pune instantaneu familia intr-o dispozitie buna. Micii Mos Craciun transparenti sunt iluminati de LED-uri albe calde, astfel incat ofera o experienta vizuala minunata din toate directiile din casa ta. Poate fi ideal pentru decorarea pomilor de Craciun, ghi..
24,20lei
Fără TVA:20,34lei
Model: 58925
Imbraca-ti casa intr-o atmosfera festiva cu acest sir de lumini LED. Figurinele clopotei translucide sunt iluminate de LED-uri alb cald, oferind o experienta vizuala minunata din toate directiile. Il poti amplasa oriunde in apartament, deoarece nu este nevoie de priza electrica. Poate fi ideal pentr..
25,85lei
Fără TVA:21,72lei
Model: 58927
Imbraca-ti casa intr-o atmosfera festiva cu acest sir de lumini LED. Bastoanele de bomboane rosii translucide sunt iluminate de LED-uri alb cald, oferind o experienta vizuala minunata din toate directiile. Il poti amplasa oriunde in apartament, deoarece nu este nevoie de priza electrica. Poate fi id..
22,69lei
Fără TVA:19,07lei
Model: 58382A
Descoperiti o noua dimensiune a iluminatului inteligent cu acest sir inteligent de lumini captivant si de inalta calitate. Sirul de lumina de 33 de LED-uri ofera un efect de lumina impresionant, pe care il poti controla cu o singura miscare a degetului folosind aplicatia mobila descarcabila gratuit...
60,74lei
Fără TVA:51,05lei
Brand: Family Pound Model: 58223B
Decoreaza-ti casa cu mici siruri de lumina LED cu pini! Pinii sunt luminati de LED-uri colorate, oferind casei dvs. o experienta vizuala minunata din toate directiile. Poate fi ideal pentru decorarea pomilor de Craciun, ghirlande, rafturi, coroane, perdele. Datorita consumului redus de energie al su..
20,69lei
Fără TVA:17,39lei
Brand: Familly Christmas Model: 58911
 Un sir luminos vesel, cu braduti, care va inveseli instantaneu familia. Oamenii de zapada transparenti sunt iluminati de LED-uri albe, calde, oferind casei tale o experienta vizuala minunata din toate directiile. Poate fi ideal pentru a decora pomi de Craciun, ghirlande, rafturi, coroane si perdele..
23,69lei
Fără TVA:19,91lei
Model: 58382B
Descoperiti o noua dimensiune a iluminatului inteligent cu acest sir inteligent de lumini captivant si de inalta calitate. Sirul de lumina de 66 de LED-uri ofera un efect de iluminare impresionant, pe care il poti controla cu o singura miscare a degetului folosind aplicatia mobila descarcabila gratu..
90,73lei
Fără TVA:76,25lei
Afişare 1 - 12 din 52 (5 pagini)